Biscotti al Cocco / Coconut Cookies


=>English recipe below<=

Ingredienti:

170 gr farina di cocco

40 gr farina 00

200 gr di zucchero

2 uova

1 pizzico di sale


Procedimento:



Mettere in un mixer assieme zucchero, farina di cocco, farina 00, uova, un pizzico di sale e impastare. Mettere l’impasto sul tavolo e aggiungere ancora un poco di farina  per rassodare l’impasto e lavorarlo con le mani lasciandolo alla fine morbido. Cospargere con un poco di farina il tavolo e fare delle palline rotonde tenendo le mani leggermente unte di olio di semi.

Porre le palline su carta forno ed infornare a 170 – 180° per 12 minuti.

Spolverizzare con zucchero a velo dopo sfornate.

 *********************


- Ingredients:

170 g coconut flour
40 g 00 flour
200 g sugar
2 eggs
a pinch of salt


- How to Make: video (click to watch)


- Directions:

1. Put the sugar, coconut flour, 00 flour, eggs and the pinch of salt into the mixer, and knead them. 

2. Put the dough on the table and add a little flour to firm it, then knead it with your hands, leaving it soft. 

3. Sprinkle the table with a little flour and make little round balls, keeping your hands slightly oiled (use the oilseed). 

4. Put the balls on the baking paper and bake them at 170 - 180 degrees for 12 minutes.

5. After taking them out of the oven, sprinkle them with icing sugar.



Translation by Diletta

Nessun commento:

Posta un commento